head_bn_item

Produk

  • XPJ100 Modification Silicone Ferment Defoamer

    XPJ100 Modifikasi Silicone Ferment Defoamer

    Product Pambuka XPJ100 punika jinis anyar saka siloxane defoamer murni kang pisanan dikembangaké dening Saiouxinyue kanggo industri fermentasi.Ngilangi kekurangan wektu inhibisi cendhak defoamer minyak silikon dimetil umum.Amarga produk kasebut ora beracun lan ora mbebayani lan migunani kanggo pertumbuhan bakteri, mula digunakake ing proses pembesaran pot wiji lan disinfeksi bahan fermentasi.Iku uga pilihan pisanan saka defoamer ing proses ...
  • XPJ757 High Carbonyl Alcohol Fatty Acid Ester Complex

    XPJ757 Kompleks Ester Asam Lemak Karbonil Alkohol Tinggi

    Deskripsi Produk Iku, uga dikenal minangka DSA-5 Defoamer, dirancang khusus kanggo kedele lan industri pangolahan panganan liyane.Iku luwih terkenal nalika akeh negara sing strictly ngontrol ampas silikon lan nglarang nggunakake polyether defoamer;Prodhuk nduweni kaluwihan unik ora mengaruhi rasa produk lan defoaming cepet lan dawa, lan efisiensi defoaming bisa tekan 96-98%.Iki digunakake akeh ing industri panganan, kayata produk kedelai, ...
  • XPJ900 Polyether GPE Defoamer

    XPJ900 Polyether GPE Defoamer

    Pambuka Product XPJ900 utamané dirancang kanggo industri fermentasi lan wis apik kaping pirang-pirang adhedhasar saran pangguna.Saiki, iki minangka defoamer polieter sing diwasa, murah lan kompetitif.Amarga nggunakake demetallization khusus lan proses panyulingan ion uyah, wis kaluwihan saka keracunan pHysiological ngisor, odorlessness saka jinis padha produk lan 5-10% kurang saka polyether umum.Agen defoaming sing disedhiyakake duwe formula kualitas dhuwur lan teknologi canggih, ...
  • DF103 Polyether Fermentation Defoamer

    DF103 Polieter Fermentasi Defoamer

    Pambuka Product Ing basis saka kabutuhan fermentasi khusus asam Amino, DF103 defoamer iki musataken ing pasinaon dening perusahaan kita minangka gaya anyar polyether fermentasi defoamer.DF103 defoamer qualified kanggo dawa inhibiting kinerja umpluk ing polyether fermentasi defoamer field.DF103 wis keunggulan keamanan dhuwur kanggo galur microbial liwat Techniques polymerization tartamtu, Kangge, Wis entuk manfaat saka nyimpen jumlah panggunaan .DF103 defoamer digunakake ing proses microb. ..
  • XPJ600 Polymeric Emulsion Defoamer

    XPJ600 Polymeric Emulsion Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ600 minangka prestasi riset ilmiah paling anyar ing industri fermentasi Saiouxinyue.Wis entuk wewenang paten saka penemuan nasional.Iki minangka proyek transformasi prestasi ilmiah lan teknologi ing Provinsi Jiangsu.XPJ600 minangka defoamer emulsi sing dibentuk kanthi polimerisasi blok propilena oksida ing kahanan teknologi khusus.Prodhuk ngatasi kekurangan saka defoamer polieter umum, lan bisa ngirit 5-10% ...
  • XPJ680 Compound Fermentation Silicone Oil Defoamer

    XPJ680 Senyawa Fermentasi Silicone Oil Defoamer

    Product Pambuka XPJ680 punika jinis anyar saka defoamer fermentasi, produk dhuwur-tech saka Provinsi Jiangsu, kang yakuwi ing karakteristik foaming industri fermentasi lan pirso lan Digests manca teknologi majeng lan bahan baku.XPJ680 punika polyether silikon suhu dhuwur khusus, polysiloxane lan emulsifier pangan olahan ing kahanan tartamtu.Ngatasi kekurangan defoamer silikon kayata tahan panas sing kurang lan wektu nyuda busa sing cendhak, lan ...
  • XPJ700 Polyoxyethylene polyoxypropylene Pentaerythritol Ether

    XPJ700 Polyoxyethylene polyoxypropylene Pentaerythritol Ether

    Pambuka Product A jinis anyar saka fermentasi defoamer sing aman lan competitive, dirancang kanggo syarat proses relatif dhuwur saka industri fermentasi.Prodhuk iki olahan lan diproses dening produk sing asalé saka lenga nabati, lan nduweni ciri toksikologis luwih aman lan ora mengaruhi metabolisme mikroorganisme dibandhingake karo defoamer jinis polieter, lan kanthi mangkono nggampangake tingkat konversi proses fermentasi lan nambah ekonomi. ..
  • XPJ760 Esterified Modified Polyether Defoamer

    XPJ760 Esterified Modified Polyether Defoamer

    Product Pambuka XPJ760 punika dhuwur-efisien defoamer fermentasi anyar, dikembangaké dening Saiouxinyue ngarahke ing karakteristik foaming ing industri fermentasi.Kabeh fermentasi aerobik mbutuhake lan nggunakake antifoams.Tanpa wong-wong mau, prosesor fermentasi bisa nemokake jumlah umpluk sing akeh banget minangka bahan organik - kayata gula, pati, selulosa lan protein, Mulane, antifoams umume digunakake kanggo ngontrol busa ing aplikasi fermentasi.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2