head_bn_item

Produk

  • XPJ130 Silicone Resin Defoamer for Pulping

    XPJ130 Silicone Resin Defoamer kanggo Pulping

    Deskripsi Produk XPJ130 minangka defoamer silikon sing efisien dhuwur sing dirancang kanggo karakteristik busa proses pulping khusus. XPJ130 gampang larut ing banyu lan nduweni macem-macem tahan asam lan alkali, Produk kasebut ora mung bisa kanthi cepet ngilangi busa sing disebabake dening lignin lan surfaktan liyane. , nanging uga akselerasi proses dehidrasi lan nambah efek ngumbah pulp, ngurangi konsumsi banyu lan jumlah bahan kimia bleaching, XPJ130 ora gawé ampas silikon...
  • XPJ170 Power Plant Seawater Defoamer

    XPJ170 Power Plant Seawater Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ170 tanduran daya defoamer banyu laut dirancang khusus kanggo defoaming lan antifoaming saka DC seawater cooling sistem.Nalika sistem cooling banyu segara nggunakake biocides oxidizing kanggo ngilangke efek saka fouling segara, nomer akeh organisme segara tiwas, lan lebu organik ngasilake jumlah gedhe saka umpluk ing bagean gedhe saka aduk banyu segara.Busa kasebut stabil banget ing kahanan normal, mengaruhi kecepatan aliran lan mbentuk polusi ...
  • XPJ180 PVC Resin Defoamer

    XPJ180 PVC Resin Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ180 minangka defoamer silikon sing dirancang kanggo produksi PVC.Iki minangka defoamer paling ekonomis kanggo produksi PVC.Produk iki nduweni karakteristik defoaming cepet, konsumsi kurang, resistance suhu dhuwur, resistance nyukur, resistance meksa lan ing.XPJ180 minangka produk sing paling efektif kanggo industri PVC kanthi kualitas dhuwur amarga bisa ngatasi masalah teknis bleaching lan demulsifying kanthi gampang sawise ngencerake defoamer biasa.Produk kasebut yaiku ...
  • XPJ260 Acid-resistant Silicone Defoamer

    XPJ260 Acid-tahan Silicone Defoamer

    Katrangan Produk Produk iki dirancang khusus kanggo proses defoaming sistem asam ing proses produksi kimia.Wis resistance asam pinunjul, konsumsi kurang, kinerja defoaming apik, sawetara suhu sudhut, lan ora mengaruhi sifat defoamer.Iki digunakake kanthi akeh ing proses desulfurisasi, reaksi penengah saka pabrik pewarna, reaksi netralisasi, degassing lateks lan sistem perawatan limbah asam.Iki uga digunakake ing flotasi saka macem-macem metall ...
  • XPJ500 High Content Silicone Defoamer

    XPJ500 High Content Silicone Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ500 minangka agen defoamer silikon kanthi konten dhuwur lan efisiensi dhuwur sing dirancang kanggo sistem adhedhasar banyu.Iku emulsion adhedhasar banyu, stabilitas banget lan ora bakal gawé lenga bleaching yen diencerke langsung dening banyu, supaya gampang banget kanggo nggunakake.Konsumsi produk kurang lan kacepetan defoaming luwih cepet.Lan uga, efek ing antifoaming luwih jelas.Lan ing kahanan aplikasi beda (PH4-12), agen isih bisa muter peran antifoaming lan defoaming.Ing ...
  • XPJ510 Natural Gas Bubble Discharge Defoamer

    XPJ510 Natural Gas Gelembung Discharge Defoamer

    Product Description XPJ510 punika silikon jinis defoamer anyar dirancang lan dikembangaké kanggo karakteristik foaming ing produksi gas dening umpluk got ing Wells gas alam.Prodhuk nduweni karakteristik pembubaran lan dispersi sing apik, panyebaran kanthi cepet saka permukaan Cairan, defoaming kanthi cepet lan inhibisi foaming sing tahan lama, nyuda wektu pamisahan gas-cair kanggo entuk tujuan pemulihan sing luwih apik.Iku uga cocok kanggo sawetara saka sudhut aplikasi in-situ lan gampang kanggo nggunakake.Iku ...
  • XPJ630 Circuit Board Cleaning Defoamer

    XPJ630 Circuit Board Cleaning Defoamer

    Katrangan Produk Produk iki minangka defoamer senyawa, disiapake saka macem-macem bantu aktif.Ing sistem banyu, gampang disebarake.Nduweni efek defoaming cepet lan fungsi antifoaming awet.Iku ora corrode mesin lan nggunakake suhu bisa nganti 100 ℃.Kaluwihan maksimum: resistance kanggo 5% banyu alkalin, ora caking, ora bleaching lenga, ora Papan tancep;Konsumsi kurang, stabilitas dhuwur, ora gampang rusak;Bisa dicuci apik, ora bakal ditinggal ...
  • XPJ672 Strong Alkali Resistant Silicone Defoamer

    XPJ672 Kuwat Alkali tahan Silicone Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ672 minangka defoamer silikon sing efektif lan tahan lama, utamane kanggo kontrol busa ing macem-macem konsentrasi surfaktan lan perawatan busa.Iku nuduhake sawur apik lan resistance alkali ing banyu umpluk non-ionik lan anionik.XPJ672 bisa kanthi efektif ngontrol busa ing PH 3-12 lan ngisor 98 ℃.Agen antifoaming sing diwenehake dirumusake nggunakake bahan kimia canggih ing sangisore pengawasan para profesional sing berpengalaman.Formulasi canggih lan teknologi canggih ...