head_bn_item

Produk

  • XPJ920 Mineral Oil Emulsion Paint Defoamer

    XPJ920 Mineral Oil Emulsion Paint Defoamer

    Product Description XPJ920 punika Highly emulsifiable Cairan defoamer, utamané cocok kanggo kurang viskositas pigmen-free lapisan sistem lan proses polimerisasi emulsi.XPJ920 digunakake minangka defoamer emulsifying cepet ing pigmen ngemot sistem.Amarga kelarutan sing apik, bisa ditambahake ing sembarang tahap produksi cat;Bisa disebarake ing larutan banyu utawa pelarut organik;Bisa digunakake ing proses sintesis emulsi polimer kanggo nyegah pembentukan gelembung;Efek sing apik bisa ...
  • XPJ995 Latex Products Defoamer

    XPJ995 Produk Lateks Defoamer

    Pambuka Produk XPJ995 minangka jinis defoamer wetting sing digunakake ing industri lateks utawa lapisan dip adhedhasar banyu.Iki minangka defoamer modifikasi asetilen glikol.Prodhuk kasebut nduweni kemampuan mecah umpluk sing bisa ngontrol umpluk sing diprodhuksi dening surfaktan lan mbusak microbubbles.Agen antifoaming sing diwenehake dirumusake nggunakake bahan kimia canggih ing sangisore pengawasan para profesional sing berpengalaman.Formulasi canggih lan teknologi canggih digunakake kanggo njamin tingkat dhuwur saben ...