head_bn_item

Produk

  • XPJ750 High Quality And Attractive Price Food Defoamer Manufacturer

    XPJ750 Produsen Defoamer Panganan Berkualitas lan Rega Atraktif

    Katrangan Produk Defoamer senyawa minangka aditif panganan sing ngetrapake standar nasional 【GB26687-2011】.Miturut 【GB2760-2014】, defoamer senyawa belongs kanggo bantuan proses kang kudu nemtokake fungsi lan orane katrangan saka nggunakake.Defoamer senyawa digunakake ing proses fermentasi, lan luwih dhuwur ing kecepatan defoaming lan luwih tahan lama tinimbang defoamer polieter.Produk kasebut bisa digunakake kanthi akeh ing pirang-pirang proses fermentasi, kayata asam glutamat, lisin, leucine, ...
  • XPJ770 Polyoxyethylene polypropylene oxide pentaerythritol ether

    XPJ770 Polyoxyethylene polypropylene oxide pentaerythritol eter

    Katrangan Produk Dirancang kanggo defoaming proses fermentasi kayata asam glutamat, ragi, persiapan enzim, inosin, lan asam sitrat;GB2760-2014 kadhaptar ing katalog aditif pangan, minangka aditif ing industri fermentasi minangka aditif ing industri fermentasi.Sampeyan uga bisa digunakake ing defoaming saka akeh pangolahan produksi pangan kayata sauce cuka Bir, kentang nggawe French fries, etc. Produk iki ora mung mbisakake umpluk cepet ngilangi nalika ...
  • XPJ530 Drilling Fluid Polyether Composite Defoamer

    XPJ530 Pengeboran Fluid Polieter Komposit Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ530 minangka defoamer cairan pengeboran sing apik, isi zat efektif saka produk kasebut yaiku 100%, saengga ora ana pHenomena beku ing kahanan suhu sing kurang, sing trep banget kanggo operasi pengeboran.Iki digunakake kanthi akeh ing banyu tawar, banyu segara, saline kanthi salinitas dhuwur lan cairan pengeboran saline jenuh.Fitur utama yaiku: ora beracun, ora ana ambune, ora korosif, suhu dhuwur, anti polusi, kompatibilitas apik, ora ana fluoresensi, ora ana ...
  • XPJ560 Cementing Cement Defoamer

    XPJ560 Cementing Cement Defoamer

    Product Description XPJ560 dirancang khusus kanggo defoaming saka cementing slurry ing oilfield.Sajrone operasi cementing, akeh aditif digunakake ing slurry cementing, asil ing umpluk sak distribusi slurry, mangkono ngganti Kapadhetan slurry lan sifat liyane, asil ing unwarranted kualitas construction ing situs, malah gas (banyu) kacilakan channeling, asil ing construction utawa Gagal normal. .XPJ560 wis defoamability kuwat, kang èfèktif bisa nyandhet pengaruh saka b ...
  • XPJ650 Defoamer for Alumina Industry

    XPJ650 Defoamer kanggo Industri Alumina

    Deskripsi Produk XPJ650 minangka defoamer khusus kanggo produksi alumina.Iki minangka defoamer unik tanpa lenga silikon.Bisa ngilangi umpluk lan nyandhet produksi umpluk ing produksi alumina proses Bayer.Bisa digunakake ing tank bosok proses produksi alumina, sink lendhut abang.Ing kabeh tank bosok, efek defoaming lan foaming dipatèni terus-terusan.Iku efektif ing sawetara saka sudhut pH.Agen antifoaming sing diwenehake diformulasikan nggunakake advance ...
  • XPJ880 Evaporative crystallization Defoamer

    XPJ880 Evaporative crystallization Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ880 minangka defoamer tahan suhu dhuwur sing digawe kanthi alkohol lemak, amida, polieter lan bahan liyane kanthi proses khusus.Wis kaluwihan saka defoaming stabil lan dipatèni umpluk ngengkel ing alkali kuwat lan suhu dhuwur.Contone, ing crystallizer penguapan kimia batu bara, jumlah gedhe saka umpluk asring kui.Sawise umpluk digawe ing crystallizer, jumlah banyu dianggep dening crystallizer dadi abang ...
  • XPJ890 universal polyether defoamer

    XPJ890 universal polyether defoamer

    Deskripsi Produk XPJ890 minangka defoamer polieter khusus sing diwasa, praktis, murah, kompetitif.Prodhuk kasebut nduweni hydropHilicity sing apik, saengga ora ana residu ing proses kimia.Amarga nggunakake demetallization khusus lan produksi proses panyulingan ion uyah, wis defoaming lan antifoaming luwih saka produk padha.Disaranake digunakake ing produksi acrylonitrile, proses polimerisasi PVC, sistem degassing styrene ing unit karet styrene-butadiena ...
  • XPJ922 Polyether Dyeing and Finishing High Temperature  Defoamer

    XPJ922 Polyether Dyeing lan Finishing Suhu Dhuwur Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ922 minangka defoamer poliester hidrofilik sing dikembangake kanggo percetakan lan pewarnaan tekstil.Produk kasebut nduweni resistensi sing kuat kanggo suhu dhuwur amarga ora ngemot lenga silikon utawa polieter silikon.Dadi iki digunakake digunakake kanggo ukuran ing industri tekstil, Scouring, printing lan dyeing lan proses finishing (suhu dhuwur overflow dyeing, agen panyulingan ditambahake), produksi emulsion karet akrilik, solusi electroplating lan solut etsa logam ...
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3