Produk

  • XPJ630 Circuit Board Cleaning Defoamer

    XPJ630 Circuit Board Cleaning Defoamer

    Katrangan Produk Produk iki minangka defoamer senyawa, disiapake saka macem-macem bantu aktif.Ing sistem banyu, gampang disebarake.Nduweni efek defoaming cepet lan fungsi antifoaming awet.Iku ora corrode mesin lan nggunakake suhu bisa nganti 100 ℃.Kaluwihan maksimum: resistance kanggo 5% banyu alkalin, ora caking, ora bleaching lenga, ora Papan tancep;Konsumsi kurang, stabilitas dhuwur, ora gampang rusak;Bisa dicuci apik, ora bakal ditinggal ...
  • XPJ300 Silicon Polyether Ink Defoamer

    XPJ300 Silicon Polyether Ink Defoamer

    Katrangan Produk Produk iki utamané dirancang kanggo defoaming tinta basis banyu.Nduwe stabilitas pengenceran lan fungsi defoamer sing apik lan migunani kanggo percetakan flexo, tinta gravure printing, emulsi resin akrilik, resin rosin, isopropil asetat lan tinta basis banyu connective liyane.Iku ora mengaruhi tatanan saka film, lan ora bakal gawé shrinkage lan iwak mripat pHenomena.XPJ300 bisa digunakake digunakake ing waterborne tinta, waterborne acrylic emulsion, waterborne Paint, tinta logam, pla ...
  • XPJ998 Polyvinyl Alcohol Defoamer

    XPJ998 Polyvinyl Alkohol Defoamer

    Deskripsi Produk XPJ998 digawe saka bahan mentah sing diimpor lan khusus kanggo produksi alkohol polivinil lan panggunaan hilir saka pelanggan.Iki dikembangake liwat Saiouxinyue nganti pirang-pirang taun.Produk kasebut nduweni efek defoaming lan anti-foaming ing emulsi, cat, lem, tinta lan produk liyane ing ngendi akeh gelembung cilik sing apik lan padhet bisa dibuwang.Penemuan kasebut kanthi efektif bisa ngatasi gelembung mikro sing digantung ing solusi kenthel lan nyegah munculna maneh ...
  • XPJ680 Compound Fermentation Silicone Oil Defoamer

    XPJ680 Senyawa Fermentasi Silicone Oil Defoamer

    Product Pambuka XPJ680 punika jinis anyar saka defoamer fermentasi, produk dhuwur-tech saka Provinsi Jiangsu, kang yakuwi ing karakteristik foaming industri fermentasi lan pirso lan Digests manca teknologi majeng lan bahan baku.XPJ680 punika polyether silikon suhu dhuwur khusus, polysiloxane lan emulsifier pangan olahan ing kahanan tartamtu.Ngatasi kekurangan defoamer silikon kayata tahan panas sing kurang lan wektu nyuda busa sing cendhak, lan ...
  • XPJ780 Silicon Polyether Fermentation Defoamer

    XPJ780 Silicon Polyether Fermentation Defoamer

    Pambuka Produk A jumlah gedhe saka umpluk kui ing produksi fermentasi mikrobiologi lan industri medicine, kang nimbulaké efficiency kurang ing fermentasi.kita ngarahake kanggo mbusak umpluk ing medicine lan proses fermentasi.XPJ780 minangka defoamer komposit polieter silikon sing efisien dhuwur sing dirancang khusus kanggo industri fermentasi mikrobiologi lan obat.Iki ditapis saka polieter silikon khusus sing gampang disebar lan polieter multifungsi ing co ...